Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shangri-La


Vem är du älskade lilla vän som lever i mitt hjärta, som bor i mitt bröst...

Fången i en värld av mörker, förnedring, lögner och svek
där du aldrig duger eller räcker till.

I huvudet skriker din tunhudade hjärna ut din sorg och smärta

Där kantas dikesrene av törner, glåpord, och hugg

Där varje andetag är förorenat och gör dig sjuk

Hur ska du finna ditt Shangri-La?

Där hoppets låga brinner för alla

Där luften är klar som bubblande champagne
och varje andetag fyller dig till bredden med glädje och energi

Där det är tillåtet att ha en ömtålig själ, där vi värnar om varandra

Där kantas dikesrene av blommor i regnbågens all färger

Där vajar böne flaggorna i vinden
med budskap om inre frid och yttre fred.




Övriga genrer av solglimt
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-05-06 15:14



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet min vän! En 5:a får du utav mig!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt