Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Livets Flotte

 


Det var djupt med en stenig

avvisande ton som flöt iväg

i en likriktad ström utåt havs

på en flotte de avvisande byggt

för att stänga mig ute...

 

 

 

Men jag har övertaget får tag i

och sliter ned livets filt till segel

bestämmer själv hur tolka situationen

Vi är de människor vi gör oss till

Ser möjligheterna i det inges hopp!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-16 20:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket fin och och hoppfull text.. Andra stycket tar jag till mig lite extra..!
2016-06-18

  Den lilla tänkande
Gillade andra raden i andra stycket lite extra.
Livets filt var snyggt!
2016-06-16

  Bengt H VIP
Mycket rörande och lugnande text. Jag är glad att jag fick äran att läsa den.
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP