Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner likt mina strimlade tankar

 

Du rinner innanför min utsida

som mjuka tårar

som vin

smeker blanka blickar

och lust

 

du kittlar mina skrattgropar

fast jag är jag

och mina lungor inte kan snyfta

utan bara vrider sig

ibland

så ihopsnörd jag är

 

vi skulle bara hålla i varsin åra

ro för nöjes skull

inte flyta uppför älvar

 

[eller kantra

med varann]

 

vi skulle inte följa natten

aldrig gungas i dess famn

 

du skulle blåsa rök i ringar

eller slingor

mot min slutna rygg

mot slutna oss

 

men vårgräs och himlaskimmer

mjukostknän

koltrastfjädrar i min nacke

när du andas

 

och blåser din rök i ringar

över oss




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-05-11 20:22



Bookmark and Share


    HiFi
härlig text som bara är att flyta med i.... snyggt jobbat
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman