Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmånen

 

 

Trolsk lyser månen

 

slipar sin glans i sanden

 

sveper med en våg




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-09 21:07



Bookmark and Share


  Agnes
Snygg haiku! Toppbetyg!
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman