Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Dansa med mig älskling,
lägg dina armar runt min midja och dra mig närmre.
Gunga oss härifrån min älskade.
Låt oss fly det verkliga hårda för ett ögonblick.

Solen sken när jag såg dig.
Idag faller regnet innanför min ögonlock.
Solen sken , vår första kyss.
Tvivel min älskade, tvivel.

Sekunder av lycka, sekunder av kärlek.
Ingen som du, inga som vi.
Tvivel min älskade, varför tvivel?
Kom tillbaka hjärtat, kom och slå med mitt.

Jag kräver ingenting för jag vet.
Jag säger ingenting, men jag vet min älskade.
Fly inte min älskade...fly inte.
Tvivel, låt oss tysta tvivlet för en natt.

Vi lever för stunden hjärtat.
Kom och lev med mig, ett ögonblick min älskade.
Gunga med mig, dra mig närmre...närmre.
Tvivel min käre, kasta tvivlet med ångesten som skakar dig imorgon.

Solen sken när jag såg dig.
Idag faller regnet...
Kom till mig.
Jag behöver... behöver dig, trots tvivel.

 

 

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 448 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-26 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själen och hjärtat behöver omsorg...
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna