Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsvep haiku

 

 

Kvidande stilla

 

föds den första strimman ljus

 

hejdar ugglans svep

 

 

Stilla susande

 

vecklar dagen ut sin famn

 

tranerop och dans

 

 

Vild och brusande

 

rinner solen längs en älv

 

skimrar mot havet

 

 

Blekblått skuggspel går

 

andetag som tystnar snabbt

 

ugglevak tar vid

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-12 10:48



Bookmark and Share


    Nebula
Hihi! Oj vilken insperation att ta bilder, måste ut och fotografera =)
2006-05-12

  leopardia
och slutet och början finner varandra... tror min favorit var den första, men alla var så vackra... jag brukar tycka att det är alldeles för få naturbeskrivningar här... och nu blev jag stum igen :)
2006-05-12

  Markattan
Ett mycket vackert och fridfullt haikusvep, även jag tycker mycket om formuleringen "rinner solen längs en älv". Ljuvligt!
2006-05-12

  Daniel_78 VIP
ta med mig dit snälla,
natur så vackert

min favorit måste vara
"rinner solen längs en älv" - riktigt bra
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman