Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekar i din tomhet som du aldrig vill visa

 

Du har ett hål i ditt bröst tjejen

saknar innehåll

och jag kan se

när din bröstkorg hävs i ilska

att dina tårar rinner

inuti

 

Dina fingrar knyts till knogvitt

hela du darrar

när du skriker ut dina tyngda ord

men skräcken

i dina ögonvitor lyser

fast du inte vill

att vi ska se den

 

du har ett hål i ditt hjärtas tomrum

som vi inte kan laga

och du kan inte fylla det

genom att skrika

 

för dina plågade skrik ekar bara

mellan tomma väggar

och hålet i ditt bröst

som gapar

 

öppet och sotsvart

under huden

och vi ser det

ser dig

när dina tårar rinner

inuti

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-05-11 23:31



Bookmark and Share


    Nebula
jag hoppas att varje människa någongång får spilla sina tårar innan dom blir till sten.
2006-05-12

  Albert
bra
ingen kan laga en annans tomma trasiga hjärta
ingen
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman