Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


RUVA ÄGG/ nära slutet på kvinnoplågan mensen

 

det blir inga fler barn

jag fick så många ni förstå

ruvar mina ägg en månad ändå

tills jag mensen måste få

en röd tråd rinner som ur ett garn

 

sitter här i mörkret och tänker

närmar mig pausen mitt i

skriver ringlande poesi

funder hur det skall bli

ser hur blodet ut ur mig ännu stänker

 

börjar längta till eländet tar slut

känner det kan få räcka nån gång

har både skrivit prosa och sång

om hur det är att gå i röd kalsong

snart kommer rödaveckan ebbaut

 

jag ska bli en tant så elegant

aldrig köpa mensskydd mer

lägga pengarna på annat jag ser

som gör att jag stort mot världen ler

och min röda kalsong sätta i pant

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 19:58



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet
2016-09-26

  Marianne Räf
Rolig text med fint uppställda rim.
Ja, det var verkligen skönt, sen, då å slippa montan !!! Sen, har jag haft sånn
tur att jag inte känt av nått som helst
klimakterium. KRAM !!
2016-09-25

    Sefarge VIP
Kanske kan barnbarn
Vara till någon tröst?
När det lider mot höst
"Allt har sin tid"
Skapelsebetraktande
Skriftat!
:)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP