Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det svider när det regnar och du är regn av salt

 

Orden som studsar

rinner

flyger obemärkt förbi

 

skär igenom alla lager av människa

hyvlar

bit för bit

 

jag är ändå möglig

möglig

 

skrapa av mitt yttersta lager

karva igenom mig

perforera mitt hjärta med dina ordpilar

igen igen igen

 

och igen

 

släpa mig längs asfalten

bakom din rygg

klös min hudtapet rispig

repig

med dina vassa meningar

 

du behöver ändå aldrig känna

 

hur salta tårar svider

när de samlas

och rinner längs blodiga fåror

 

 

du behöver aldrig smaka på blod

när du slickar sår

 

eller laga mig

 

för du är asfalt mot mina bara bröst

 

och jag litade på dig

 

litade på dig

redan när våra hjärtan slog med samma blod




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-05-13 15:34



Bookmark and Share


    Nebula
aj... precis så har jag känt det idag, fick samma upplevelse... kan samla tankar bättre nu efter en stund i din poesiterapi :)
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman