Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet!?


Ena minuten är livet totalt underbart!!
Det ÄR älskvärt att leva,
att finnas till är skönt,
ja till och med att andas är gudomligt.

Nästa minut är allt nattsvar och mörkt,
totalt kaos råder,
då skriker hjärtat ut sin ångest,
tårarna bränner hett mot kinderna
och de oförlösta skriken ekar i huvudet.

Då är jag SÅ

Trött på livet
Trött på mig själv
Trött på nätternas tomma eko
Trött på dagarnas jagande efter svar

När ska jag någonsin förstå vem jag är & vad jag gör här?




Övriga genrer av solglimt
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-05-13 16:38



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Bra skrivet!
2006-10-15

    WhatIsLife
Oj, ja när skall man någonsin kunna sätta fingret på vem man är egentligen, den frågan ställer jag mig också gång på gång...Du skriver så fint, och självutlämnande, och jag är tacksam för att ha fått ta del av din text!Tack!//Sandra
2006-06-09

  Bodil Sandberg
Ja dessa frågor utan svar...och aldrig ska vi sluta fråga...där vi åker uppför o nerför i livets bergodalbana...snyggpoetat!!!!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt