Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen som väckte drömljuset i dina ögon

 

Det är morgon nu

ljuset silar sig fram mellan träden

rinner mellan persiennfingrarna

och landar på dig

 

jag försöker fånga känslan

i en solkatts ögonblänk

som vibrerar på mina kyssta läppar

i min varma mage

och väcker lust igen

 

jagar den med fingertopparna

handflatorna mot ditt bröst

mina höfter

tryckta mot ditt ben

 

en solkatts ögonblänk

så svårfångat

som doften av en dröm

när man vaknar

 

[och vill ha den

igen

och igen]

 

det är morgon nu

solkattsögat leker på din hud

bjuder mina läppar till dans

och du vaknar

drömkysst

 

och vi faller in i varandras andetag

 

som morgondimma

i vinden

 

landar vi i gräset

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:22



Bookmark and Share


  hawkeye
Ljuvlig...
2006-05-15

  Daemon
Halleluja!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman