Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa, jag säger då bara det.. Ibland kanske man inte behöver förstå men.. det känns bra att kunna skriva av sig iaf.. För jag förstår ju!! =)


Så det kan bli när man inte förstår

 

Det var ödets ironi

som bet henne i svansen den dagen

då hon helt utan insikt

i det aktuella problemet

bromsade i nerförsbacke

 

hon hade glömt

att man måste ha dubbdäck

om man ska prata skit

samtidigt som vägen är hal

och kurvig

 

tyvärr förstod hon varken ödet

ironin

eller självbedrägeriet

som bedrevs

utan gasade bara

och svängde

med armarna i kors

rakt mot ett säkert tvärstopp

 

ett sånt tydligt begrepp

som kasta sten i glashus

passerade förbi i 180

innan den lilla tuvan välte lasset

 

men det förstod hon inte heller

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman