Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var allt väldigt enkelt, världen liten och bara två färger fanns

 

Började med att dela världen i två

klöv den

rakt av på mitten

och målade

 

vackert blev det

med sina kontraster

 

la till lite musik

tände rosenrökelse

låg på mage 

läste och upptäckte sanningar

 

klöv världen en gång till

målade himmel och hav

färglade träden och fåglarna

och hörde dem kvittra

 

sänkte ljudet på musiken

tog på andra glasögon

 

och såg att världen hade förändrats

 

hade fler färger

och nyanser

 

klöv ett par gånger till 

vilka oanade proportioner

och möjligheter

 

gick ut och målade några nya streck

gångtunnelsgrafitti

 

och upptäckte konsekvenserna

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-05-14 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman