Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor och ..humlor?

 

 

rosensköna blad

 

väcker humlans kärlekstörst

 

älska allt du kan




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-14 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman