Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut pulvriseras allt jag rör i så jag släpper dig

 

Försökte fånga en fjäril idag

bara för att berätta

att han var vacker

 

att jag ville ha honom nära

och känna hans hjärta mot mina händer

 

Jag ville aldrig rycka lös vingarna

bara känna dem fladdra

mot mina kinder

 

jag kunde inte hålla honom till slut

och utmattad av min kärlek

 

fladdrade han vidare

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-05-14 19:09



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vackert!!
2006-05-14

    Nebula
Ibland kan stjärnorna fånga mitt öga, samma känsla som jag får när det händer fick jag nu när jag läste din dikt... den värmer ännu
2006-05-14

    sammyboy
fin dikt! ;)
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman