Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flätar mina fingrar

 

 

Sakta andas du

 

darrar i mina tankar

 

stanna inom mig




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:00



Bookmark and Share


  Propella
Tjahapp. Sådär. Nu började jag böla också *snörvlar*
Tack för att du skriver så vackert att det vibrerar.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman