Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite arg... Ursäkta röran...


F¤CK U!!

Woo haa ha haa


[skrattretande]


Patrask fjask
jävla puckofucko
stå du där
som den idiot du är.

Titta inte på mig, rör inte vid mig
jag vill inte se dig!

Gör som jag råder, ställ dig i hörnet
i din skamvrå.
Stå och ruttna tills hela du blir grå.
När ska du haja?!
Fy fan för dig och ajabaja!

Det är sorligt att se dig ynka så
du som kastade ut mig i kylan och skrek GÅ
Du vet väl faaaaan att man inte gör så

[Hej å ho Let´s go!]


Nej du din feta fjärt
nu finns det inget som går att få rätt

...Bara för att du har blivit svag
och jag lyckats ta nya andetag...

[glädjedödare!!]

Woooo haa ha haa

Jag borde skratta dig rakt i ansiktet
Men tro inte att jag sjunker till din nivå
Du kan skrika dig hes och blå
Jag är inte mottaglig din lilla fjant
så gå din väg
skamvrån är där [pekar]
och jag är här
och jag vill aldrig mer vara där du är!




Övriga genrer av Bissen
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-05-15 00:21



Bookmark and Share


    NoMi F
O vilken ilska och en
stark dikt
Jag kan ricktigt känna din
besvikelse och känner igen mig
själv här också
Skrik, skrik det
Härligt arg dikt
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen