Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade..

 

 

Du är längtans barn

 

smyger på tassande tår

 

stilla hjärtavtryck

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:40



Bookmark and Share


  Propella
Vet du va? Nu ska jag sno ordet "hjärtavtryck" och aldrig glömma det, för det var bannemig det vackraste jag läst.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman