Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt sommaren brista som mitt hjärta

 

Sommar utan er

 

ljumma barfotstramp och skratt

 

lämnar hjärtat tomt




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:15



Bookmark and Share


  hawkeye
Kan förstå känslan trots utan att ha egna telingar, men saknaden efter systerdotter Emma är stor.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman