Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MIN ÄLSKADE

 

jag vill vara hos dig

vill ligga i din famn

vila på din varma arm

 

jag vill ha dig hos mig

värma dina anletsdrag

kyssa dina röda läppar

 

jag vill vara din skål

som du bringar för mig

att jag är din och du min

 

jag vill vara dina ords mottagare

hela natten ligga och lura varandra

i luren alla orden vandrar andas liv

 

jag vill blåsa dig fylld med kärlek

väcka dig med mina behag i ljus

från det öppna soldränkta fönstret

 

sända dig iväg till jobbet med matlåda

älska dig när du kommer tillbaka hel

smeka trötthet och smärta ur din kropp

 

du är mitt älskade sockerkorn av kärlek

en tröst i natten likt det vackraste jag äger

du min älskade om vi mötts för länge sedan

då hade det varit du och jag hela vårt liv

men du sa att detta var meningen med allt

utan våra liv innan vi möttes hade vi aldrig mötts

 

jag älskar dig högre och högre

innerligare och innerligare dag för dag

att älska dig är att leva och återupplivas

att du älskar mig tillbaka gör oss hela

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-22 21:47



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefin text där du bedyrar din kärlek till din kära. Visst är det som du skriver. Vi möts och utvecklar ett förhållande nör vi är redo för det.
2016-11-23

  ULJO
Fint kärleksfullt
2016-11-23

  alicja lappalainen VIP
en dikt laddad med explosiva känslor. Jag fastnade särskild vid de röda läpparna... starkt.
2016-11-23

  Quasimodo
Vackert och varmt om kärleken och värdet av den!
2016-11-22

  Bearded Bear
Vackert beskrivet av innerlig kärlek!!
2016-11-22

  Mr_Solstråle
Så underbart skrivet min egna underbara solstråle .
Att älskas av dig gör det underbart att leva =)
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP