Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leker min väg tillbaka med ett tangentbord som känns främmande


Det osagda vissa morgnar

När dimman bryter tystnaden,
förvandlar det osagda till pärlor.
När bokstäverna får liv igen och fingrarna dansar,
över tangenterna som om de aldrig hade slutat.
Då läker jag det onda.

Vissa morgnar gör man det man ska.
Kliver upp och gömmer sorgen bakom sotade ögon.
Dimman var konstlad men fan så skön att få vila i.
Orden haglade i mitt inre, på tungspetsen och darrade på mina läppar.

Vissa morgnar vaknar man.
Som en hård käftsmäll kliver verkligheten in.
Orden ligger gömda i blödande sår.
Vem fan är jag att ge dig bokstäver jag knappt kan uttala.

Vissa morgnar min älskade...
Vissa morgnar är jag ingenting mer än en spillra som blev kvar.
Morgnar när jag önskar att jag kunde bjuda in för att du skall förstå,
men när orden raderas.

Om och om igen.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 421 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-30 09:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Levande och färgstark
2016-12-05

  Lasseman VIP
Känner igen dessa morgnar min vän.. Kramen
2016-12-01

  Lasseman VIP
Känner igen dessa morgnar min vän.. Kramen
2016-12-01

  kärleks ängel
vacker!
2016-11-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är en lyx natt kunna bearbeta sina upplevelser så som Du gör och tillika skapa skön poesi av dem !

GILLAR!!!!!
2016-11-30

  Rise Little One
Vackert men vemodigt i hela texten.
2016-11-30

  aol
Så smärtsamt vemodsvackert skaldat texten borrar sej in mot hjärtat så starkt berörande .
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna