Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag är bara film och det enda du behöver minnas är musiken

 

Har jag inte alltid känt

att den där spegelbilden som ska vara jag

är en reflex mot ett regnigt tågfönster

 

i filmen

där musiken spelar huvudrollen

 

den som spelas när ingen ser

och dubbelexponeringen

är jag

och livet är en film

 

[har jag inte alltid tittat på mina händer i knät

och tänkt

att de hör till en annan kropp]

 

vi pratar inte ens samma språk 

spegelbilden och jag

 

för när jag skrattar

blinkar tågfönsterflickan bort sina tårar

och rinner bort

med regnet

 

hon finns inte på riktigt

hon heller

 

men musiken är fin

riktigt fin

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-05-17 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman