Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så nära din egen dom men du vet inte ens om det än, ditt lilla svin

 

Jag vill bara skrika alla nätterna i ditt ansikte

spotta på dina fingrar

klösa upp din bröstkorg och blotta

det enda du inte har

 

ditt hjärtlösa svin

 

jag är ett majregn som faller

så kallt rinner jag av taket över dig

och akta dig

akta dig för jag är närmare än du tror

följer dina små perversa fotspår

för att äta dig

levande

 

ditt hjärtlösa lilla äckel

 

dimman som flyktande dröjer sig i din ögonvrå

döljer mina avsikter

och jag kommer

för att ta dig

närmare helvetet än du varit

någonsin

för jag bärs fram av hatet du själv fött

 

ditt hjärtlösa kräk

 

kräla framför mina fötter som den giftorm du är

men kom ihåg

 

det är ditt eget gift som dödar

när jag får dig att bita dig i svansen

 

ditt hjärtlösa lilla äckel

 

jag är närmare än du nånsin kan tro

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-05-23 19:48



Bookmark and Share


    Nebula
tack, du satte ord på min ilska idag... la ner all ilska i dina ord medan jag läste dom... du skriver så bra att om du skulle skriva om en fågel skulle det säkert sluta med att det flög ut en fågel genom dataskärmen.
2006-05-23

  hawkeye
Nå tjena sicka svavelosande rader, man riktigt känner hur de darrar av ilska...
2006-05-23

    lillasystersvart
"det är ditt eget gift som dödar
när jag får dig att bita dig i svansen"
älskar den raden.
2006-05-23

  Markattan
Jag håller med Daemon, det är nästan så att man blir rädd. Det här var ord och inga ljuva visor och orden spottar och fräser i sin kraftfullhet, styrka och hårdhet. Texten känns som en rejäl urladdning.
2006-05-23

  Daemon
Yikes.. jag blev rädd och anar ett enormt svek!
Tur jag inte är något hjärtlöst äckligt svin.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman