Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du jag lämnar det här brevet på din kudde

 

Bara så du vet

så har jag redan gett mig

helt och hållet till dig

för du spelade musik i mitt liv

sjöng

och spelade gurka på mina revben

 

jag nynnade och du drog dina fingrar

genom mitt hår

kammade mitt tvivel och mina tovor

som om jag var en docka av glas

med torkad kristallblick

 

och jag bara lät det hända

 

lät oss hända

och jag ville det hela tiden trots

att jag också spelade

fast hard to get

 

bara så du vet

 

ifall jag inte vaknar i morgon

eller glömmer bort

att titta till höger och vänster

när jag korsar gatan

 

full av nattrus och dig

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-05-24 01:30



Bookmark and Share


  Propella
Jäklar! Du är verkligen inne i ett flyt nu!

"Bara så du vet
så har jag redan gett mig
helt och hållet till dig"

samt:

"full av nattrus och dig"

tar andan ur mig.
2006-05-24

    Nebula
Ah, åter en femma, spelade på mina revben... :) du är så bra!!
2006-05-24

  Albert
jag blir på gott humör
och lite rädd
och uppfylld
och...
ganska mycket man kan bli av några rader
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman