Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen drar dig djupt djupt under ytan hur du än trampar för att komma uppåt igen

 

Jag är blått ögonskimmer och du är morgonljuset

som belyser mina vita fötter

din hudlöshet är skrämmande

och nära

 

du är löften

under svarta bomullsvantar

mot vita tänder

 

men idag är dagen

svartvitt ska dö

 

dagen du ska sjunka bottenlöst

 

för jag är kvicksand och du är dragen

till mig

prydd av svek och falska flagg

 

ingen kommer höra

din törsthärjade strupes väs

eller märka din stirrande blick

 

förutom jag

skoningslösheten

som sväljer dig med hull och hår

 

[för dina lögners skull

för din hudlöshet

och dina falska andetag i mina nackhår]

 

tiden för att sluta blunda är inne




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-05-26 18:09



Bookmark and Share


  mariann
"Tiden för att sluta blunda är inne"

Har lite slut på välgjord kritik men detta gillas.
Blir bokmärkt.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman