Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morsdag är korta blommor och sandiga händer. =)




Blunda mamma, blunda

 

Levande kärlek

 

doftviol förutan stjälk

 

tryggt i hjärtats vas

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-05-28 05:12



Bookmark and Share


  Markattan
En underbar sprudlande haiku och slutraden är varm och skön och perfekt.
2006-05-28

  Daniel_78 VIP
vilken sak...

jag är lite såld,
rad två och tre är riktigt riktigt bra tycker jag.
första är bara riktigt bra.
rubriken är föör bra för att vara en haiku, då den är
så bra att den tar över lite av kortheten i huvudtexten.

detta blir en favorit. bara för att.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman