Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa, det blev en haiku av denna också.. svämmar över av kärlek till mina små änglar just nu!


Lapptäcket

 

Men jag var bara femton år

klippte livets jeans i bitar

 

jag ville alltid nå så mycket längre

och mer

än vad stegpinnarna kunde lova

och femton år

vad är femton år när livet består av sekunder

minuter

och doften av en fjunig bäbis med hjärta av glas

skörheten i ett andetag

och ögonblicket av nyfödd förälskelse

blommande kärlek

 

ömhet

och blommorna är vackrast när de flyter

fast stjälkarna snuvats på sin prakt

 

men jag tittar på lapptäcket av femton års jeans

känner varje fibers historia och tårar

 

men vad är femton år

när livet är ögonblick av kortskaftade blommor i en skål

 

och blunda mamma

blunda

 

jag har plockat blommor

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-05-28 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman