Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FÅNGA ÖGONBLICKET MED HÖRSELN I LJUDETS HASTIGEH

 

ser till

hör till

höra till

tillhöra

 

du tillhör 

du hörtill

jag ser till att

du blir hörd

 

ljudlöst är

ögonblicket

ljuslöst är

höronblicket

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-29 23:04



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Originell och härlig text !
2017-09-30

    ej medlem längre
Underbart fin ordlek. :-)
2017-09-30

  Fulbergarn
höronblicket :)
2017-09-29

  Bengt H VIP
Wow! En tiopoängare om man dömer efter självklarhet, klarhet och originalitet.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP