Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har hänt med glansen på din spegel vännen?

 

Jag välte ut burken med lyckopiller idag

för du hade slutat skratta

 

och jag tittade på fötterna och grät

 

vi som precis varit syrener och liljekonvaljer

du hade glansen i ditt öga och jag

jag hade doften i mitt hår

 

men jag välte ut burken med lyckopiller idag

när du inte skrattade längre

 

du vet ju

det hjälper så dåligt att titta tillbaka

 

vi gned våra handflator blodiga för att räcka till

fyllde vaser med tårar

och förgätmigej

 

[förgätmigej

hör du det]

 

men du skrattar inte längre

och jag tror inte du är någon jag känner

men du håller händerna mot mina

 

 

varför gråter du också?

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-05-29 20:43



Bookmark and Share


    PoetTina
Sorgligt...sorglig stämning denna texten ger...
undrar om den handlar om förvirring i kärlekslivet..
eller kanske ngt annat
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman