Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack

Ta dig till sans!
Gå och vifta med din balle någon annanstans
Ser du inte vad ointresserad jag är?!
Du är bara till besvär!
När jag ville umgås menade jag inte som du tolkar
Jag fattar inte hur du orkar!
Lägg av! du imponerar inte på mig!
Stoppa in din balle och Skärp Dig!

(Nej i byxan pucko, inte i mig!!)




Övriga genrer av Bissen
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-05-31 22:19



Bookmark and Share


  mb74
hahahaha,ja vi killar kan vara lite jobbiga ibland,rolig läsning,bra skrivet:))
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen