Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten flicka undrar ofta

Det finns fortfarande
en liten flicka
långt inom mig
som inte kan förstå
vad du ser

som inte kan se
det du ser

jo då...
hon på utsidan
föll som en fura

men än så länge
är inte flickan övertygad

det är henne
du måste charma

hon är inte
lika trygg
lika lugnad
lika berusad
som jag

hon stirrar fortfarande
med stora ögon
oroligt och väntande







Fri vers av Emma_med_t
Läst 2033 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-01 13:30



Bookmark and Share


  Fanny2
Frågan är VEM som ska ta den lilla tjejen vid handen.

Den vuxna kvinna eller någon annan??

Bra skrivet.
Känner igen mig.

Kram
L.
2007-12-19

  glasblåsarblå
underbar, känner verkligen igen mig. underbart att du skriver som en liten berättelse. <3
2007-12-18

    BABYSTAR
Det var vackert, speciellt.
Sånna texter som den här, är underbara.
2007-12-17

  Effell
Vackert och igenkännligt, och lite tragiskt i sin realism.
2007-12-16

    luta
älskade allt mest slutet de sista raderna slog som en meteor. :)
2007-10-22

    Imagine
klockren beskrivning av hur jag känner när jag dejtar! UNDERBR, o bokmärkes :)
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
verkligen underbar inifrån utåtsedd
2007-08-13

  Krissie
Otroligt bra beskrivet om hur någon måste nå ens inre för att vinna tillit!
2007-05-24

  Marreb
Bra beskrivet om den lilla tjejen där inne.
2007-02-26

  stella
Här har du träffat nåt intressant...Först när den där flickan är övertygad släpps han in. Fina bilder!
2006-06-02

  swimsus@gmail.com
kampen mellan det lilla och det stora, det barnsliga och det intelektuella. Gränslandet du beskrivit är ytterst bra fångat o något som säkert många känner igen sig i.
2006-06-01

    C/O
Jättefin!
Hoppas hon blir övertygad och finner mod att våga se sig själv omtyckt...
2006-06-01

  Propella
Snyggt Emma! Det sårbara, det vidöppna, i den här går rakt in. Du beskriver känslan så självklart och förbannat bra.
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t