Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vinden

 

Hör hur tystnad talar till oss inatt

bakom stumma läppar

 

blunda lite

och lägg dina armar om min hals

vi är ensamma nu

 

där vi går har daggdroppar fällts i tusental

gräset trampats

och månen speglat ögons förälskelse

långt innan

våra möttes

 

hör hur tystnad talar till oss inatt

stryker sig mot bar hud

 

och du blundar

under himlar av tusentals skyfall

när jag älskar

 

som vinden i ditt hår

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-06-05 22:42



Bookmark and Share


  Ben Ehlmann
"hör hur tystnad talar till oss inatt"

Den romantiska dikten väcker vissa hågkomster i mig :) Åh, vad stroferna är fina!
2006-06-12

  Fredde
bra mycket fint
forsätt så!
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman