Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

Vita dagar ljusa nätter

alla små stunder

ögonblick sköra som glas

i mina händer

 

jag höll luften nära mitt bröst

doftade vattnet

älskade

 

jag ville bada en gång

där midnattssolen darrar i natten

i trolskhetens öga

där mina händer lät dropparna falla

tillbaka mot spegelsjö

 

jag fångade ögonblicket

men lät det falla

för skönhet är som vackrast när den lever

och andas

 

vi är som vackrast

när vi fångas

 

av ögonblick sköra som glas

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-06-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman