Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar till

 

Som ljuv enkelhet

 

en lavklädd sten i natten

 

speglas en drömsyn

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-06-05 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman