Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig berättat

 

Du vet inte om det än

men

 

du har stannat kvar i mina ögonlock

som små spår av tårar

och när jag blundar

snurrar världen runt dig

 

när jag blundar

och du står kvar med charmfull min

 

 

du vet inte om det än

men

 

din doft sitter kvar i våren

seg som kåda

lätt som sav

och dina konturer som inget regn kan sudda

 

jag vet

 

och det smärtar

 

när jag blundar

och du fortfarande får världen att snurra

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:42



Bookmark and Share


  Smultris
Satan, vännen...

Du beskriver detta så väl
och varje ord känns precis som
jag känner....
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman