Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLÄSKLÄGG SOM PÅLÄGG

 

- vill du ligga?

- nej jag står över...

- åh då blir jag så underlig...

- men åh du går ju bara och lägger dig

när jag är på... 

- ja men då får du bli mitt pålägg

och jag ditt underlägg .... :)

- åh älskling... jag får klämma på ditt fläsklägg! 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-24 10:37



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hahahahaha! Här har du legat i bra med ordleken :D
2018-04-25

  Fulbergarn
Blommor och bin i köttappning
2018-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text med erotiska undertoner. Och bilden är helt underbar!
2018-04-24

  Viksten
Plats för lätt ekivoka funderingar
2018-04-24

  ULJO
Lite fyndigt skrivet
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP