Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERG-OCH-DALBANE-LIV


Tusen tankar
Tusen ord
I en salig röra

Lösryckta
Osammanhängande
och ändå så
FÖRSTÅELIGA

Svävande
Susande
Brusande
Porlande

KÄNSLO YTTRINGAR

dansar
gråter
och ler

I detta
BERG-OCH-DALBANE-LIV




Övriga genrer av solglimt
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-06-08 10:30



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Jag känner igen mig!!! Bra skrivet. /mia marcus
2006-09-13

    Camillaa
denna var rktigt bra :)
känn dig stolt :)
/ C *
2006-08-28

  vildvin
Behövs ingen kritik, texten säger allt....
kram Y
2006-07-27

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt