Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig bara ett papper

 

Om jag målar mitt liv

kan du förstå mig då

 

jag var en gång en rosa blomma i papper

knycklad av knubbiga fingrar

gjord med kärlek

och trutande mun

 

sen en violblå blyghet

med samma rädsla för världens storlek

som för vargarna under sängen

och män i kavaj

 

långt senare en slingad tuffhet

med världen under sin klack

klarblå blick

och röd läppstiftsmun

 

men jag är en blomma i rosa papper

med ett violblått hjärta

en doft av ljunghed och sommardarr

 

jag målar för dig 

läppstiftsröd kärlek och blå ögon

och kanske kan du förstå

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-06-10 03:44



Bookmark and Share


  Albert
jättevacker!!!
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman