Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt livet få gå vidare, för alla, var vi än befinner oss- i livet eller efterlivet...




Du som blir nattens ljus

 

Hör när solen går i moln

letar snöflingor på stranden

kan du få mig att förstå

 

delar natten med en suck

somnar naken mitt i mossan

andas tröst mot vita armar

med sommarfrosten på

 

när du stillat dina ben

vilar kärleksfullt i gräset

 

du har stillat dina ben

 

hör hur solen går i moln

där du vaggas fritt i natten

där änglar har dig när

 

här blir natten alltid ljus

för du är stjärnorna som strålar

och du lyser över oss

 

du lyser över oss

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 1061 gånger
Publicerad 2006-06-17 14:54



Bookmark and Share


  Albert
jag bara andas
ut och in, andas...
allt är allvarligt just nu
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman