Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på vår jord har poeten ord - liksom bonden har jord - medan den dumdristige blir bortgjord inför sin hjord


J-ord

 

jäktade jämt

jagades ...

jaget jämrade

jakten jobbig

ja jisses

jätte jobbigt

jägaren Jante

jäkligast jagade

jagen jämlikades...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-17 11:52



Bookmark and Share


  ULJO
Roligt framfört
2019-10-19

    Lena Staaf VIP
Kul lek med ord! Inget jidder här...
2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP