Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighet?

Stilla går jag bort
jag går runt i cirklar
hittar jag vägen?

Stigen jag går på
den är så ofattlig lång
som aldrig tar slut

Sakta rullar vi
fram i tågets stilla färd
bort till en viss plats

Siktar på nåt stort
man ser det man vill se
Fortsätt öka på

Jag har nått mitt mål
ja det kan du gedig på
tänka sig det gick




Bunden vers (Haiku) av Azerola
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-07-02 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola