Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade lilla pojke

 

Idag är det tre år sen du kom till världen

lilla älskade ängel

jag hoppas du får en underbar dag

 

fast jag inte får vara med dig

 

jag hoppas du vet att jag älskar dig

mer än livet självt

och att vi hör ihop

 

fast vi inte får vara med varandra

 

lilla älskade barn




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-07-03 01:20



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Underbart...jag vet och känner din känsla. Du förmedlar kärleken på ett fint vis. / Clara-Fina
2006-07-12

    Angel_
Det är klart din son vet att du älskar honom. Sånt vet barn,de känner det.Blöta pussar och en varm famn att krypa upp i...

Tycker det var väldigt fint skrivet av dig.
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman