Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det tre år sen jag fick dig i mina armar

 

Allt jag ville var att hålla dina händer idag

stryka tummen

över mjuka sommarfingrar

 

allt jag begärde

var en stunds kärleksflimmer

tussar av änglahår

och märken av dina blå ögonkast

 

allt jag ville och tusen saker till

ligger infruset

här bland bladen av vilsenhet

jordgubbsrevor

och nässlor

 

där ditt skratt dröjer sig kvar

reser sig liljor

kärleksört och penningblad

 

du mitt livs rikedom

jag saknar dig

 

och det gör ont i hela kroppen

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-07-03 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman