Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sakna

Sakna mig

omfamna mig

i vinden

jag är

älska mig hel

i havet 

rör vid mig så

på bergets topp

minns mig

het

i solnedgången

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-19 14:04



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så innerligt vackert.
2020-02-10

    Birgersdotter VIP
Vackert
2020-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vackert om längtan efter kärlek, värme och gemenskap!
2020-01-20

  ULJO
Så underbart skaldat
2020-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull efter närhet...vackert...
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP