Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så doftar barndom

 

Känn doften av hjortronsommar

nykokt kaffe över öppen eld

känn lugnet och stillheten råda

 

Se hur dimman slöjar vår skogssjö

när solen sakta går ned

och myrarna glittrar av guld

 

Hör hur det viskas om barndomssomrar

om busblick och nära till skratt

till toner av dragspel som klingar ut

i sommarkväll och inatt

 

Lyssna till göken som ropar till tröst

och bäcken som porlar för oss

känn doften av sommarens hjortron

de blommar sorgen till trots

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-05 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Luta..
...dofta...

...lysna..
oj.
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman