Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-07-15


hölasset


över mig
en himmel djup och klar
där flockar med moln betar
ulliga utspridda

trädens kronor
virvlar snabbt förbi
på bägge sidor

det doftar nyslaget
soltorkat

och under mig
hölasset
på väg hem
till ladusvalornas
barnkammare

 




Fri vers av Rublev
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 00:06



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

Peter Stjerngrim:
Anar någon bakom orden som avnjuter
ledighetens otium - verkligt eller i
sina önskedrömmar i denna arla
morgonstund ...
Tack för att du delar med dig så som du
gör här!
2005-07-15

2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev