Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-07-24


då passar livet på


jag famlar efter den tråd
som förbinder varje varelse
med livet

fumlar fegt
trasslar in mig i mig själv
förtvivlar

febrig och matt
glömmer jag att bevaka
mina gränser

då passar livet på
smyger sig nära
överraskar mig
med glädje

 




Fri vers av Rublev
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 09:18



Bookmark and Share


  Rublev
Har tagit bort blankraden efter ’och överraskar mig’.

------------
Tidigare kommentarer:

eee:
Den här är stark!
Att finna glädjen i det lilla, är inte
alltid så lätt då vi ibland förblindas
av allt det stora runt omkring oss. Tack
för att du påminner mig.......
2005-07-25

Rachel Roth:
det är väl när vi glömmer oss själva som
livet passar på och får utrymme. tycker
om din text
2005-07-24

himlens hemlighet:
vilken fin stämningsvändning... glömmer
bevaka gränserna
imponerande!
2005-07-24

Cinemiracle:
Säger mycket om att missa glädjen i
närhet och det lilla, medan man hanterar
de verkligt stora frågorna. Här har du
en till som borde vara med i det
landslaget. Mycket vackert och också
hoppfullt, då livet inte låter sig
skyfflas undan i första taget. Tack!
2005-07-24

Rebekah:
Bra bra, gillar speciellt ordet
"förtvivlar" och:
då passar livet på
2005-07-24

Richard:
Tycker om denna växling mellan mörker
och ljus.
2005-07-24

Peter Stjerngrim:
Att njuta livets möjligheter
förutsätter att vi får dem att känna sig
välkomna och eller att vi sänker våra
försvarsmurar och släpper in dem ...
Tycker mycket om denna text!
2005-07-24


2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev