Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-07-28


bortom blå horisonter


vitklädd väntar du
dold i skimrande blådis
med ögon fångade bortom horisonter

havet famnar dig
himlen skymmer dig
skyddar från mina ögon

vinden smeker ditt hår
bränningars skum fuktar dina läppar
med lockrop från djupa strömmar

varsamt bärs du av vågor
till vila vid varma stränder
hur ska jag kunna finna dig?

 




Fri vers av Rublev
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 09:36



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

Almaz:
Otroligt vackert skrivet, insvept i en
slöja av vemod och ovisshet..
Helheten, varje utvalt ord, de underbara
bilder som målas för mitt inre..
Mycket vackert!!
2005-08-09

Bodil Sandberg:
Jag älskar den
2005-07-28

2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev