Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-07-31


vindars längtan


den lilla fågelungen vilar i mjukt rede
hon varken kan eller behöver flyga
lyckligt omedveten om vindars längtan

när tiden har mognat bär vingarna
och hon blir buren av vindar
högt upp, långt bort




Fri vers av Rublev
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 09:55



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

Mats L.:
Fint fångat i fjäderpennan
2005-08-12

Deva:
Underbar känslig penna som skriver detta
- om de stora och det lilla i livet.
2005-08-11

Cinemiracle:
I sin renodlade och kondenserade form är den ännu mer storslagen. Hoppet lyser.
Precis vad jag behövde! Tack!
2005-08-01

Nic:
Dikt som andas tillförsikt och
fridfullhet
2005-07-31

2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev