Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-08-21 kl 13:54


varsam väntan


sköldpaddan
skyndar inte

skyddad i sitt skal
väntar hon
tills faran är över

under skrovlig yta
slår ett mjukt hjärta




Fri vers av Rublev
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 21:50



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

Therés:
Oj, oj, oj...
Den här träffade mig som blixten.
Får högsta betyg av mig.
2005-09-20

Cris:
Den var fin, man skall nog inte skynda
iväg, avvakta lugnt istället.
Ett mjukt hjärta! härligt
2005-09-18

Sanningsägaren:
Sköldpaddan igen. Ja, så är det. Vacker.
2005-08-22

n.:
sött... väldigt sött!
2005-08-21

Mats L.:
Fint skrivet
2005-08-21

Saga-Sofia:
Gode Universum, låt mig bli en
sköldpadda i nästa liv.
2005-08-21

2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev